www.skladuj.sk logo

Developerská skupina ANTRACIT rozširuje logistický areál v Senci

Developerská skupina ANTRACIT rozširuje svoj areál v jednom z najatraktívnejších logistických centier na Slovensku, v Senci. Nový developerský projekt poskytne nájomcom viac ako 6 000 m² priestorov vhodných na logistiku, drobnú výrobu alebo skladovanie, doplnených administratívnym zázemím. Tento nový objekt doplní existujúcu polyfunkčnú budovu v priemyselnom komplexe ANTRACIT Senec, ktorý má celkovú rozlohu 12 000 m².

Lokalita ANTRACIT Senec je strategicky umiestnená len jeden kilometer od hlavnej dopravnej tepny Slovenska, diaľnice D1, a len 29 kilometrov od hlavného mesta Bratislava.

„Nový projekt svojou rozlohou a charakterom samostatnej budovy ponúka jedinečnú príležitosť pre nájomcov, ktorí hľadajú prostredie prispôsobené ich individuálnym potrebám, uviedla Zuzana Bajgarová, riaditeľka medzinárodnej developerskej skupiny ANTRACIT pre Českú republiku a Slovensko.

Na projekt už bolo vydané územné rozhodnutie a stavebné povolenie sa očakáva na jeseň tohto roka.

Plánovaná budova poskytne nájomcom vhodné priestory s celkovou rozlohou 6 081 m² a výškou 15 metrov, pričom bude možná vstavba kancelárií a sociálneho zázemia s celkovou rozlohou 417 m². Súčasťou komplexu bude aj 52 parkovacích miest. Vďaka svojej výraznej polohe a ľahkej dostupnosti z Pezinskej cesty je objekt ANTRACIT Senec dobre viditeľný a ľahko dostupný v rámci celého územia najväčšieho logistického centra na Slovensku.

Zdroj: Tlačová správa ANTRACIT